Utolsó frissítés:
2017. 11. 26. - 20:15
 
Főoldal
 
Céginfó
 
Elérhetőség
 
Partnereink


Ajánlat kérés

Rikárd 620 Open - Bemutató

RIKÁRD 620 hajócsalád általános jellemzői:
A sokéves hajóépítői és felhasználói tapasztalatoknak, valamint a horgászok, halászok és a vizeken hivatásszerűen hajózók igényeinek alapos, mindenre kiterjedő felmérésének köszönhetően született meg ez a hajócsalád.
Újdonság !
A hazai munkahajó készítők közül az elsők között vagyunk akik az önürítős munkateret az egész hajótestre kiterjedően alkalmaztuk. A járófedélzet magasabban van a vízszintnél, ezért a hajótestbe került víz gravitációsan távozik. Ugyanakkor - persze terheléstől függően - a külső víz nem tud befolyni a hajóba. Ha a rakományunk tömege miatt a merülésünk meghaladja a kifolyó szintjét, akkor belső dugóval egy mozdulattal elzárhatjuk a víz útját.
További előnyös jellemzők:
- Tágas belső, akár 3-4 fő is kényelmesen dolgozhat vagy horgászhat.
- Csúszásmentes padlózat, valamint belépő deck, melyen esőben és fagyban is biztonságosan közlekedhet.
- Dupla padlózat. A fenék és az álfenék közötti légréteg légzsákként szolgál. Az álfenék tömör és abszolút csúszásmentes felülete szükségtelenné teszi a lábrács használatát, megkönnyítve a a hajó takarítását, megszüntetve a deszkák alá beesett tárgyak okozta kellemetlenséget.
- Lapos fenék. Előnye, hogy - terheléstől függően - kisebb motorral is siklásba hozható. A lapos fenék további előnye, hogy igen csekély a merülése, így bátran hajózhatunk a zátonyos, lagunás helyeken is.
- Hármas keel. A három fenékstabilizálónak köszönhetően a hajó alapjárattól a teljes sebességig iránytartó, könnyedén kormányozható. A végsebességnél is csúszásmentesen kanyarodik.
- A jóval túlméretezett üvegszál / gyanta rétegszámnak köszönhetően a keletkezett laminát rendkívül erős. Az orrfenékbe plusz erősítésként speciális anyag került, így akár a kőszórásra is kiköthetünk, legfeljebb néhány karcolást szedünk össze, de beszakadni, berepedni nem fog.
- Dörzs szegély. A robosztus gumi szegély védi a hajót és a mellé álló másik hajót a testek összeütődéséből származó sérülésektől.
- Rozsdamentes acél orrkarika szolgál a csónak kikötésére, és az utánfutó csörlőjének csatlakoztatására. A fartükrön elhelyezett 2 db rozsdamentes "U" szem a kikötésnél, vontatásnál lehet segítségre.
- A fartükrön elhelyezett belső és külső motorpajzsok biztonságos és korrekt felszerelést biztosítanak a fő- és segédmotor számára.
- A tágas és zárható orrkamrában kényelmesen elhelyezheti a horgonyokat, a köteleket és egyéb szükséges felszereléseket.
- A 60 cm-es oldalmagasság biztosíték arra, hogy még a legnagyobb viharban is biztonsággal hajózhat.
- CE tábla, CE tanusítvány garantálja a minőséget és a vizsgáztathatóságot.
 
 
RIKÁRD 620 Open - Kézi vezérlésű motoros munkahajó.

Az abszolút funkcionalitás jellemzi ezt a modellt. A kivehető ülések, az óriási belső tér kényelmes munka- vagy horgászhelyet teremt. A tágas orrkamra bőséges vízhatlan tárolókapacitást jelent.

Ez a hajó teret ad az egyéni kényelmi elképzelések megvalósításának. Legyen az felépítmény, sátor vagy horgászfotel, minden elfér! Az éjszakai horgászatot egy kempingágy felállításával teheti kényelmesen pihentetővé.