Utolsó frissítés:
2017. 11. 26. - 20:15
 
Főoldal
 
Céginfó
 
Elérhetőség
 
Partnereink


Ajánlat kérés

Rikárd 455 Open- Bemutató

Profi horgászcsónak született !

Az immáron 30 éves csónakos horgász tapasztalataim és horgász ismerőseim igényeinek alapos, mindenre kiterjedõ felmérésének köszönhetõen született meg 2011-re ez a csónak, amely jó választás, ha motoros  horgászcsónakot keres.
Legyen Ön tiszai vagy dunai horgász, járja a Körösök vidékét vagy éppen kutassa a Velencei tó nádasait, ebben a csónakban kényelmesen és biztonságosan hódolhat szenvedélyének.

A jól bevált fenékvízmenes fedélzet !

A Harcsa 620 és a Rikárd 620 modelleknél már bizonyított önürítős fedélzet ebben a kis csónakban is biztosítja Önnek, hogy a csónakba került víz (eső, hullám, tisztítóvíz) azonnal kifolyik !

Nem kell többé a vízmeregetéssel tölteni a drága horgászidőt. Bármekkora felhőszakadás volt is az éjszaka, ez a hajó szárazon várja majd reggel az indulást az új kalandok felé !

Elõnyös jellemzõk:

  • Tágas belsõ, akár 3 fõ is kényelmesen horgászhat.
  • Csúszásmentes padlózat valamint belépodeck, melyen esõben és fagyban is biztonságosan közlekedhet.
  • A külmotor és a segédmotor számára felszerelt belsõ és külsõ tükörvédõ pajzs megóvja a fartükröt a motor okozta karcolásoktól, kidörzsölésétõl, ugyanakkor nem engedi a jól felszorított motort elcsúszni.
  • A tükörben elhelyezett leeresztõ csonk és dugó jelentõsége óriási, ahogyan a bevezetõben is említettük. A dugót kihúzva a hajótestbe került víz gravitációsan távozik. Ugyanakkor (terheléstõl függõen) a külsõ víz nem folyik be a hajóba.
  • Dupla padlózat. A fenék és az álfenék közötti légréteg légzsákként szolgál. Az álfenék tömör, csúszásmentes felülete szükségtelenné teszi a lábrács használatát, megkönnyítve a hajó takarítását, megszüntetve a deszkák alá be esett tárgyak okozta kellemetlenséget.
  • A lapos fenéknek köszönhetõen a csónak igen csekély merülésû. A lapos fenék további elõnye, hogy (terheléstõl függõen) kisebb motorral is (5 LE) siklásba hozható.
  • A fenéken található hármas keel miatt a hajó alapjárattól a teljes sebességig iránytartó, stabilan, könnyedén kormányozható. A végsebességnél is csúszás nélkül kanyarodik.
  • Dörzsszegély. Védi a hajót és a mellénk álló másik hajót a testek összeütodésébõl származó sérülésektõl.
  • Rozsdamentes acél, erõs orrkarika szolgál a csónak kikötésére, biztonságos lelakatolására. A fartükrön elhelyezett 2 db rozsdamentes "U" szem a kikötésnél, vontatásnál lehet segítségre.