Utolsó frissítés:
2017. 11. 26. - 20:15
 
Főoldal
 
Céginfó
 
Elérhetőség
 
Partnereink


Ajánlat kérés

 

Kedves Látogató !

Tisztelettel köszöntöm Önt a természetjáró hajók honlapján !
Pfeifer Rikárd, 48 éves szenvedélyes horgász, hajós, lelkes és aktív környezetvédő vagyok.
Iskolai végzettségem vízgazdálkodási üzemmérnök. 24 éve csónakmotor-, csónakmotor alkatrész- és hajó kereskedéssel foglalkozom.

5 éves korom óta járom a horgászösvényeket és a különböző vizeket. Sok-sok évet töltöttem a Csepeli Kavicsbánya tavon. Lényegében ott cseperedtem fel és ott érintett meg a VÍZ. Éveken át űztem a halakat a Dunán, a Tiszán. Lenyűgözött a hatalmas folyók ereje. Jelenleg, immáron 12 éve pedig a Ráckevei Duna szelídebb vizére tettem át a székhelyemet. Amióta az eszemet bírom, a csónakok és a motoros hajók szerelmese vagyok. Mindig is hajtott a vágy, hogy jobb, még jobb csónakot kutassak fel, amely megfelel az egyre magasabb követelményeimnek.

A folyóvízi hajózás speciális elvárásai a hajóssal és a hajóval szemben egyre inkább meggyőztek, hogy közvetlenül a hajó gyártókat keressem fel ötleteimmel, kívánságaimmal. Sok gyártóval megismerkedtem. Közülük néhánnyal össze is barátkoztunk. A velük átbeszélgetett órák, napok után rádöbbentem, hogy nem egyedül küzdök azzal a problémával, miszerint nem találok igazán kedvemre való csónakot.

Ekkor döntöttem el, hogy egy olyan csónak és hajó kollekciót állítok össze, melynek megalkotásában, tervezésében jómagam is részt veszek. Az így megszületett hajók közös jellemzője a funkcionalitás, a stabilitás, a tartósság és a biztonság. Valamennyi csónakunk és hajónk fenékvízmentes fedélzettel került kialakításra, megkímélve Önt a vízmeregetés fáradságától !

Az építés során különös figyelmet fordítunk a felhasznált anyagok minőségére, a munkafolyamatok tökéletes kivitelezésére és folyamatos ellenőrzésére.
Kijelenthetjük, hogy hajóink európai mércével nézve is kifogástalanok és minden igényt kielégítenek.

Hajóink közül mindenki megtalálja a stílusához, egyéniségéhez és elképzeléseinek leginkább megfelelőt. A kínálatban megtalálható a folyami horgászatokra is alkalmas, de professzionális munkacélokra készült RIKÁRD 620 Delux és Open.  Legújabb büszkeségünk a RIKÁRD 455 Open csónak, mely a kisebb folyókra illetve a tavakra terveztetett.

Ezen hajókkal suhanva a nádas előtt, vagy a lopakodva a fűzek alatt nem érezzük, hogy betolakodók vagyunk a vízi világban, hanem részei vagyunk annak.

Lépjen tehát be ebbe a csodálatos világba s tekintse meg kínálatunkat !

Örömmel értesítem a Tisztelt Látogatót, hogy vállalkozásunk képviseli 2008. szeptember 01-től a SOLAS hajócsavar gyárat hazánkban. Külmotorok és belmotorok hajócsavarjainak széles és igen kedvező árú kínálatával állunk rendelkezésére ! Figyelmébe ajánlom a www.hajocsavarok.hu honlapunkat, ahol megismerheti ezt a páratlan ajánlatot !

2010-től vállalkozásom immáron hajózási kenőanyagokkal is rendelkezésére áll ! A rendkívül innovatív MOTUL francia kenőanyaggyár hajózási termékeinek kis- és nagykereskedelmével is foglalkozom. Pillantson be a www.hajosolajok.hu oldalra, ahol be is szerezheti a motorjához szükséges csúcsminőségű termékeket ! 

Pfeifer Rikárd